Üdvözöljük a Köztisztasági Egyesülés weboldalán!

2019. 07. 16. -én jelenleg nincs bejelentkezve, kérem

AZ EGYESÜLÉSRŐL

Bemutatkozás

A Köztisztasági Egyesülés a magyarországi települési szilárd hulladékkezelési közszolgáltató szervezeteket és e tevékenységhez kapcsolódó gyártó,- forgalmazó cégeket tömörítő szervezet, amely munkaszervezetén, az Irodán keresztül az alábbi feladatokat látja el:

- a szakterület képviselete a jogalkotás, a szakminisztériumok, a szakhatóságok, az önkormányzatok, valamint a szakma nemzetközi szervezetében,
- gazdasági kérdéseket érintő információs közlemények kiadása;
- időszakonként szakmai kiállítás-, és konferenciaszervezés;
- szükség szerint tanfolyamok-, továbbképzések szervezése és lebonyolítása;
- az Egyesülés tagjainak folyamatos szakmai informálása, a szakmai események, hazai és nemzetközi tapasztalatok publikálása saját lapjában, a Köztisztaságban;
- szakmai ajánlások, útmutatók, segédletek készítése, közlése;
- a tagszervezetek felesleges anyagainak, eszközeinek egymásközti értékesítésének elősegítése;
- kapcsolatok létesítése más szakmai szervezetekkel, koordinációs rendezvények céljából;

Az Egyesülés tagja a Nemzetközi Szilárd Hulladékgazdálkodási Szövetségnek (International Solid Waste Assotiation ISWA).

Az Egyesülés tagszervezeti 2020 magyarországi település 7.780.000 lakosának települési szilárd hulladékát kezelik a hatályos jogszabályok, valamint a települési önkormányzatok rendeletében előírtaknak megfelelően.

A hulladékkezelésen kívül egyéb településüzemeltetési feladatok - zöldterületek fenntartása, közterületek téli,- nyári tisztántartása, útüzemeltetés,- építés, közmû-üzemeltetés, lakásgazdálkodás, temetkezési szolgáltatás stb. - ellátása is megtalálható tevékenységi körükben, de a hulladékkezelő gépek, eszközök, berendezések gyártásával, forgalmazásával is foglalkoznak.

Az Egyesülés 1972. évben történt alapítása óta felhalmozódott szakmai tudás, gyakorlati tapasztalat a tagszervezetek tevékenységével ötvözve megbízható bázisát adja a magyarországi hulladékkezelés elérhető legmagasabb színvonalú teljesítésének.A Köztisztasági Egyesülés honlapján közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak.
Ezen információk a honlap tulajdonosának írásbeli hozzájárulása nélkül csak a forrás megjelölésével használhatók fel, kivéve az Egyesülés tagszervezeteit valamint Együttműködő partnereit.
A megjelentetett anyagok tájékoztató jellegűek, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.


Tisztaüzem! 08.12.15. 01.  
Tisztaüzem!
A piacosodó szolgáltatások, eddig nem tapasztalható versenyt indítottak el, mely nem volt mentes az ellentmondásoktól, s az új szabályozások sem csökkentették a jogi be...    
     

©2009 Köztisztasági Egyesülés | About the associatic | Disclaimer | Contact